01.09.2023 Regular Board Meeting

DATE: January 9, 2023

TIME: 6:00 PM

LOCATION: Hybrid Meeting (in-person at District Learning Center and online)

 

AGENDA ITEMS / PUBLIC COMMENTS

6:00 – 6:05 pm 5 min  

  • Call to order
  • Public Comments or Request on Non-agenda Items

 

CONSENT AGENDA

6:05 – 6:10 pm 5 min  

  • Approval of Agenda
  • Approval of Minutes – December 12, 2022
  • Payables for December 30, 2022 and January 9, 2023
  • Payroll for December 2022
  • Personnel

 

REPORTS

6:10 – 6:40 pm 30 min

  • FCCLA – Student Leaders
  • CMS – Brian Wood
  • CHS – Jamie Pancho

 

UPDATES

6:40 – 7:00 pm 20 min

  • MOE / Holden Village – Erin Morin
  • CSI – Terry Sanders
  • Teaching & Learning – Tiffany Viall
  • Student Services & Inclusion – Kirk Marshlain

 

SUPERINTENDENT REPORT

7:00 – 7:05 pm 5 min 

  • Celebrations

 

BOARD POLICIES / ACTION ITEMS

7:05 – 7:15 pm   10 min

  • BP 1250 & Procedure – Students on Gov. Boards – 2nd Read
  • BP 1630 – Evaluation of the Superintendent – 1st Read

 

EXECUTIVE SESSION

7:15 – 7:45 pm 30 min

  • To discuss the qualifications of an applicant for public employment and/or review the performance of a public employee with no action to be taken. 30.110

ADJOURNMENT

Comments are closed.