09.12.2022 Regular Board Meeting

DATE: September 12, 2022

TIME: 6:00 PM

LOCATION: Hybrid Meeting (in-person at District Learning Center and online)

 

AGENDA ITEMS / PUBLIC COMMENTS

6:00 – 6:05 pm  5 min

  • Call to order
  • Public Comments or Request on Non-agenda Items

CONSENT AGENDA

6:05 – 6:10 pm  5 min

  • Approval of Agenda
  • Approval of Minutes – August 23, 2022
  • Payables
  • Personnel

REPORTS

6:10 – 6:40 pm   30 min

  • Goats Give Back Program – Arden Paglia, CHS Sr.
  • Teaching & Learning – Tiffany Viall
  • Student Services & Inclusion – Kirk Marshlain

UPDATES

6:40 – 7:00 pm   20 min

  • MOE/Holden update – Erin Morin & Todd Hausman
  • CMS update – Brian Wood & Steve Nygreen
  • CHS update – Jamie Pancho & Scott Granger
  • CSI update – Terry Sanders

SUPERINTENDENT REPORT

7:00 – 7:15 pm   15 min

  • Celebrations
  • New Staff Introductions
  • Enrollment Update

BOARD POLICIES / ACTION ITEMS

7:15 – 7:25 pm  10 min

Potential Action

  • BP 3246 & Procedure – Restraint, Isolation, and Other Uses of Reasonable Force
  • BP 3241 – Student Discipline

EXECUTIVE SESSION

7:25 – 7:40 pm   15 min

  • To discuss the qualifications of an applicant for public employment and/or review the performance of a public    employee with no action to be taken. RCW42.30.110

ADJOURNMENT

Comments are closed.